Novosti Sport Događanja

Brzoja: Širina u našoj ekipi je presudila

09.01.2020. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice i u novoj 2020. godini nastavili su sa starim pobjedničkim navikama. Kako su završili prošlu, sigurnim slavljem kod Alkara, tako su i krenuli u ovu, sjajnom partijom i osvojenim vrijednim domaćim bodovima protiv Šibenke.

Bila je to još jedna uvjerljiva izvedba Sesarovih košarkaša...

"Čestitam svojim igračima na odličnom otvaranju ove nove 2020. godine. Kontrolirali smo ritam gotovo od samog početka. Gubili smo u otvaranju , ali kako je utakmica išla dalje igrali smo sve bolje i na kraju zasluženo pobijedili," naglasio je poslije utakmice strateg Gorice.

-->> Gotovo stotka: Košarkaši Gorice u nastavku pregazili Šibenku

Goričani su u 14. kolu stigli i do desete pobjede, ali nema vremena za odmor i život na staroj slavi. Već u subotu u 15 sati u Draženovom domu čeka ih gostovanje kod 'fenjeraša' Hermes Analitice, dok idući tjedan prvo u srijedu kod Dubrave igraju dvoboj osmine finala Kupa Kreše Ćosića i love novi plasman na završnicu, a samo tri dana kasnije na svom parketu u HT Premijer ligi dočekuju Sonik Puntamiku.

"Čestitam Šibenki na pruženoj partiji. Vidi se napredak pod novim trenerom. Odlično su se držali u prvom poluvremenu, ali se vidi kako je širina u našoj ekipi presudila. Zatvorili smo njihov vanjski šut i samo povećavali razliku," kratko i jasno je poručio Mislav Brzoja.

 

Podijeli