Novosti Sport Događanja

Buna razmontirala Rugvicu

14.11.2016. / Nefertum IT
Na oproštaju od polusezone kad su u pitanju domaće utakmice nogometaši Bune očitali su lekciju trećeplasiranoj Rugvici porazivši je s visokih 4:0 oprostivši je tako vrlo vjerojatno od borbe za tron. Blatnjav teren nije dozvolio neku pretjeranu kombinatoriku, no to nije utjecalo na igru domaćih igrača koji su igrali kao u transu.

Obranu je držao Robert Hudžber, Jurica Ruklić je gospodario sredinom terena, dok su stalna opasnost u protivničkom šesnaestercu bili Ivan Dumbović i Mario Starčević. No, i ostatak ekipe zavrijeđuje sve pohvale, jer igrači trenera Miroslava Lukinića od prvog sučevog zvižduka izgledali su kao momčad koja je željna uspjeha.

buna velika.jpg

Veliku uslugu domaćoj je momčadi uradio Pejo Radman koji je nepromišljenim nasrtanjem na Marija Starčevića zaradio crveni karton ostavivši tako svoju momčad na cjedilu. I upravo iz toga prekršaja domaća je momčad stigla do vodstva nakon što se u gužvi najbolje snašao kapetan Robert Huđber. Do odlaska na odmor prednost je udvostručio Marijo Starčević, a u istom ritmu domaći su igrači nastavili i u drugih 45. minuta.

buna velika 1.jpg

Najljepši trenutak utakmice zbio se u uvodnim minutama nastavka kada je Marko Kovačić efektnim pogotkom pod gredu uništio sve nade gostiju. Taj pogodak kao da je dao krila domaćim igračima koji su nizali šanse pred gostujućim vratarima. Ivan Dumbović nije mogao namjestiti toliko šansi koliko su ih njegovi suigrači bili u stanju promašiti.

buna velika 2.jpg

Ipak, u tom mnoštvu šansi iza gostujućeg vratara Lucijana Andrijanića završila je još jedna lopta, ona mladog Filipa Gavrilovića koji je tim čim okončao ponajbolju ovosezonsku partiju Bune, koja u posljednjem jesenskom kolu u nedjelju gostuje u Novom Čiču.
 
 

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 14. KOLO
NK BUNA – NK RUGVICA 4:0 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Huđber (21), 2:0 Starčević (35), 3:0 Kovačić (47), 4:0 Gavrilović (78)
NK BUNA: Odrčić, Starčević, Dumbović, Kovačić, Ruklić, Kuzmić (od 85. Muža), Gavrilović, Huđber, Ištvanić (od 46. Rak), Vujnović, Škojc. TRENER: Miroslav Lukinić
NK RUGVICA: Andrijanić, Mujčić, Delač, Radman, Barberić, Kuprešak, Stanić, Rašić, Fišter (od 46. Mizan), Brtan (od 50. Noršić), Juroš. TRENER: Matej Golubić  

Podijeli