Novosti Sport Događanja

Čabraja potpisao za Dinamo: Feštom na Rujevici oprostio se od suigrača!

31.01.2021. / Damir Žbulj

Još jedna sjajna večer za nogometaš Gorice na Rujevici, ostvarena je nova pobjeda nad Rijekom, važnim bodovima potvrđena je treća pozicija na ljestvici, a dodatni razlog za slavlje imao je i Marijan Čabraja, koji od ponedjeljka postaje novi član zagrebačkog Dinama.

Čabraja je prošao sve mlađe dobne kategorije Plavih, a u Goricu je stigao iz njihove druge ekipe, na početku prvoligaške avanture...

U dvije i pol godine postao je jedan do najboljih mladih lijevih bekova u Hrvatskoj, nastupa je i za U-21 hrvatsku reprezentaciju, a za Goricu je upisao 79 nastupa te tri pogotka i osam asistencija.

"Htio bih se zahvaliti klubu što mi je dao šansu da nastupam u HT Prvoj ligi, u prvoj sezoni. Bio sam mlad i neiskusan, ali su me istrpjeli. Na kraju je sve išlo dobrim putem!"

"Stvarno se zahvaljujem svima, od prvog stručnog stožera pa do zadnjeg, ali i svim ljudima oko kluba, koji su brinuli i savjetovali me," poručio je Čabi u svlačionici., na oproštaju od suigrača.

Zahvalio je svima, a svom bivšem klubu poželio sreću u budućnosti i daljnji napredak.

"I da nije od početka bilo takvih suigrača, kao što su Čagalj, Špičić, Maloča, da ih sada sve ne nabrajam. Nadam se kako će klub rasti i dalje, stvarno ste sve zaslužili," zaključio je.

Predsjednik Nenad Črnko potvrdio je kako je ovo drugi najveći transfer u klupskoj povijesti. Na vrhu je Iyayi Atiemwen, koji je prije dvije godine otišao također u Dinamo, za nešto više od dva i pol milijuna eura.

Podijeli