Novosti Sport Događanja

CB Boom Pešćenica najbolji na Matićevom memorijalu u Vukovini

22.08.2016. / Nefertum IT
U čast svog sumještanina, Ljube Matića- Astra u subotu je u Vukovini održan prvi memorijalni turnir u njegovu čast. Prvo izdanje turnira za čiju je organizaciju najzaslužniji Dario Križanić i Matićeva obitelj okupilo je osam momčadi, a pobjedu je sasvim zasluženo odnio CB Boom Pešćenica.

-Tijekom cijelog dana vladala je dobra atmosfera. Svi sudionici kao i posjetitelji bili su zadovoljni. Posebna zahvala igračima iz Kuča koji su igrali za pobjedničku momčad jer su oni taj dan igrali na dva mjesta. Zahvaljujem se i obitelji Matić koja je pomogla cjelokupnu organizaciju. Mislim da smo udarili dobre temelje te da će turnir zaživiti u onom smislu kako smo to i zaželjeli- ispričao nam je dojmove s turnira njegov organizator Dario Križanić.

vuk velika.jpg

Laganica u finalu


Finalna utakmica između CB Boom Pešćenica i Casa nostre bila je lišena svake neizvjesnosti jer ekipa sastavljena od igrača Turopoljca i Pešćenice bila je prevelik zalogaj za igrače Casa nostre koji su na kraju doživjeli uvjerljiv poraz od 5:0. O trećeplasiranoj momčadi između Baltazara i Oziris bara odlučivali su kazneni udarci, a s linije od sedam metara precizniji su bili igrači CB Baltazar.

vuk velika 1.jpg 

Pobjednička momčad u svojim je redovima imala najboljeg igrača i vratara, Petra Milatovića i Josipa Božića, dok je Danijel Orešković iz poražene momčadi bio najbolji strijelac.

vuk velika 2.jpg

vuk velika 3.jpg

vuk velika 4.jpg

vuk velika 5.jpg

vuk velika 6.jpg

vuk velika 7.jpg

REZULTATI ZAVRŠNICE
POLUFINALA:
CB BOOM PEŠĆENICA – OZIRIS BAR 3:0, CASA NOSTRA – CB BALTAZAR 2:0
FINALE: CB BOOM PEŠĆENICA – CASA NOSTRA 5:0

Podijeli