Novosti Sport Događanja

CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću

09.07.2018. / Sportska redakcija

U organizaciji Nogometnog kluba Vatrogasac jučer je u Kobiliću po peti puta održan memorijalni malonogometni turnir posvećen legendi kluba Božidaru Vitezu. Interes za ovogodišnji turnir bio je iznenađujuće velik, tako da je na turniru sudjelovalo 15 momčadi. U kvalitetnim utakmicama uživali su i brojni posjetitelji, tako da su organizatori i više nego zadovoljni ovogodišnjim turnirom.

-Stvarno smo imali dobar odaziv ljudi. Sve je prošlo u najboljem redu, tako da smo i više nego zadovoljni- rekao nam je Kristijan Kirinić ispred organizatora.

Nakon cjelodnevnog razigravanja finalni susret koji je odigran pod svjetlima reflektora izborili su CB Exotic te ŠU Peščenica CB Boom. Nakon sjajne predstave s 3:2 su slavili igrači Exotica. Treće mjesto boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara osvojila je Gradska četvrt Rakarje.

Nagrade najboljim momčadima te pojedincima, vrataru Nikoli Dolačkom i igraču Stjepanu Celičeku uručivali su članovi obitelji pokojnog Božidara Viteza.

Galerija slika

CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću CB Exotic pobjednik malonogometnog memorijala u Kobiliću

Podijeli