Novosti Sport Događanja

Chill VG za Doriana: Dođite u petak na humanitarni pikado turnir!

11.12.2022. / Damir Žbulj

Velikogorički Chill Caffe u Pleškoj ulici bit će u petak, 16. prosinca, domaćin humanitarnog pikado turnira - 'za Doriana'.

Ekipa iz pikado kluba Chill VG priključit će se tako velikoj akciji za malog dječaka Doriana Pucekovića iz Kuča, koji boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebna su značajna financijska sredstva za njegovu rehabilitaciju, ali i izgradnju vanjskog lifta na obiteljskoj kući...

 

U akciji su već sudjelovali i NK Turopoljac, gdje je igrao i njegov tata Josip i deda Pucko, koji je bio i dugogodišnji član uprave kluba iz Kuča.

 

Priključile su se i naše legendarne Buvljakuše, poznati glazbeni sastav Zakon šutnje, HNK Gorica, ali i brojni drugi, poput izuzetno popularne stranice 'Nogometne ikone', gdje se moglo licitirati za potpisane dresove Petkovića i Oršića, naših junaka Vatrenih iz Dohe.

 

U Chillu će se u petak na tri aparata igrati 501 MO, a bit će zanimljivo vidjeti tko će ponijeti titulu pobjednika. Donacija za sudjelovanje je minimalno 50 kuna, a sigurni smo kako će pojedini igrači i igračice u ovo blagdansko vrijeme biti i dodatno darežljivi.

Očekuje se i puno gostiju i navijača i njihove donacije, a za sve će biti osigurana 'klopa', ali i tombola.

Uključite se i vi u ovu plemenitu humanitarnu akciju 'za Doriana', ili kao igrač ili kao veseli promatrač i navijač, jer zabava je u petak u Chillu zagarantirana, a sve s plemenitim ciljem!

Galerija slika

Chill VG za Doriana: Dođite u petak na humanitarni pikado turnir!

Podijeli