°C 12

Coca-Cola Cup 2017. stiže u Zagrebačku županiju

18.04.2017.

Igor

Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

Na području Zagrebačke županije kvalifikacijski turniri održat će se u Svetom Ivanu Zelini (18.travnja), Dugom Selu (19. travnja), Samoboru (20. travnja) i Velikoj Gorici (21. travnja).

Prijave su moguće za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja. Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org. ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijaviti ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

Ekipe koje će se plasirati u sljedeći krug natjecanja odmjerit će snage na županijskom natjecanju čiji će domaćin biti Velika Gorica.