°C 18

Coca-Cola Cup: Sutra Final Eight na Udarniku

09.06.2018.

Petar Brnada

SRC Udarnik u nedjelju će biti domaćin Final Eighta malonogometnog Coca-Cola Cupa na kojemu će svoj prolazak na završnicu natjecanja u Savudriji tražiti ukupno 16 momčadi.

Tako će sutra u Kurilovcu snage odmjeriti finalisti turnira koji su se početkom travnja odigrali u četiri grada Zagrebačke županije; u Dugom Selu, Samoboru, Svetom Ivanu Zelini i Velikoj Gorici, a riječ je o osam ekipa starije kategorije (2000. godište) i jednako toliko ekipa mlađe kategorije (2003. godište).

Podsjetimo, u Dugom Selu koje je i otvorilo turnir prolazak na županijsku završnicu u 2003. godištu izborili su 'Apostoli' i 'Amtini sinovi', a u kategoriji 2000. godišta 'Martinus' i 'Tehničari'.

Najbolji na području Zeline u starijoj kategoriji bili su 'Sivo nebo' i 'Galacticosi', a u mlađoj kategoriji 'Zumbuli' i 'Bigini sinovi'.

Finalisti turnira odigranog u Samoboru su 'B7 Vrapče' i 'MNK EL CLASSICO SNV' (2000.) te 'IZI' i 'Dečki z Bregane' (2003.).

Na nogometnom igralištu OŠ Nikole Hribara prolazak na Final Eight u mlađoj dobnoj kategoriji izborili su 'Golden State' i 'Panjevi' dok su među starijima najbolji bili 'NJOFRA D.O.O.' i 'Rvatine'.

Izvlačenje parova na rasporedu je u 9 sati, a prva lopta s centra krenut će pola sata kasnije.

Najbolje momčadi i jedne i druge kategorije, kao pobjednici županijske razine, ostvarit će plasman na državnu razinu natjecanja koja će se u sklopu Sportskih igara mladih krajem lipnja održati u Savudriji.