Novosti Sport Događanja

DAMIR MILANOVIĆ: "U Novsku idemo po bodove"

21.10.2016. / Nefertum IT
Iznenadnim odlaskom Ante Radoša iz Udarnika, kapetansku vrpcu preuzeo je najiskusniji igrač kurilovečkog četvrtoligaša, Damir Milanović koji je Udarniku pristupio ljetos iz redova goričkog drugoligaša gdje je proveo dvije posljednje sezone. Upravo u Kurilovcu dok je Udarnik igrao u 3. HNL, Milanović je zakoračio u ozbiljnije nogometne vode koje su ga kasnije odvele u Posušje, Šibenik, Videoton Fehervar, Tatabanyu, HNK Goricu i Segestu.

-To je velika čast i ponosim se time što sam kapetan kluba koji se bori za vrh Međužupanijske lige i ulazak u 3. HNL- na prvu će popularni Milka.

milka velika.jpg 

Poraz od Zagreba nije uzdrmao temelje kurilovečkog kluba, čiji su igrači prošle subote u susretu protiv Radoboja upisali devetu prvenstvenu pobjedu. Uostalom, i porazi su sastavni dio sporta te i klubovi daleko većeg renomea od Udarnika prospu pokoji bod.

-To se jednostavno moralo dogoditi. Nije to ništa strašno, jer tijekom sezone će biti još dobrih i loših rezultata- priča nam Milanović, koji će momčad sutra izvesti na teren u Novskoj gdje njega i suigrače očekuje susret protiv Libertasa.

-Teška utakmica, oni su domaćinska momčad koja doma gubi tek pokoji bod. Mi smo prvoplasirana momčad te tamo idemo po bodove- najavio je utakmicu Milanović.

milka velika 1.jpg

Pozitivna atmosfera kojoj su doprinjeli dosadašnji rezultati u Kurilovcu se osjeti na svakom koraku. U takvom okruženju i sami se igračima osjećaju daleko ljepše i bolje jer znaju da imaju podršku kakva se može samo poželjeti.

-Sve je vrhunski, ta pozitivna pobjednička atmosfera osjeti se na svakom koraku. To se može samo poželjeti, jer podržavaju nas svi unutar i oko kluba- zaključio je razgovor novi kapetan Udarnika, Damir Milanović s kojim se uvijek lijepo dotaknuti i ostalih nogometnih tema, pogotovo onih koje ga na trenutak vrate u prvoligaške dane u dresu Šibenika.

Podijeli