Novosti Sport Događanja

Darijo Bušić i Igor Gusak pojačali Lukavec

25.07.2018. / Sportska redakcija

Pod vodstvom Slavena Batovanje koji je momčad preuzeo u završnici lanjske sezone nogometaši Lukavca započeli su s pripremama za novu sezonu.

Lanjsko treće mjesto i finale Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice gdje im je pobjednički trofej izmakao u posljednjim trenucima odraz su sjajnog stanja u klubu koji i ove godine puca na najviše domete. Pozitivna atmosfera koja je stvorena još lani, ostanak kompletnog igračkog kadra, kao i angažiranje Darija Bušića te Igora Gusaka zalog su optimizma pred novu natjecateljsku sezonu.

-Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti. Zadovoljan sam trenutnim igračkim kadrom, a ono što ja očekujem je dolazak nekoliko mladih igrača, što će biti dovoljno za izgurati sezonu u kojoj očekujemo najviši plasman. Mislim da tu ne bi trebalo biti alibija, jer mi krećemo na prvo mjesto. Gdje ćemo završiti sve će se vidjeti kad se podvuče crta- ispričao nam je trener Slaven Batovanja.

Generalka za prvenstveni start bit će utakmica prvog kola Kupa nogometnog saveza Zagrebačke županije, a uz taj susret lukavečke nogometaše očekuje i provjera protiv Sloge Gredelj, te nastupi na turnirima u Odranskom Obrežu i Mičevcu.

Podijeli