Novosti Sport Događanja

Dario i Vedran Hižar zlatni u Dugom Selu: Hrvački klub Velika Gorica 1991 osvojio čak 12 medalja na prvenstvu Zagreba i Zagrebačke županije

03.03.2024. / Damir Žbulj

U Dugom Selu, u organizaciji tamošnjeg hrvačkog kluba, održalo se Prvenstvo Zagreba i zagrebačke županije u hrvanju slobodnim načinom, uz sjajne rezultate za Hrvački klub Velika Gorica 19911

Boje našeg grada branilo je 20 mladih hrvača, koji su osvojili čak 12 medalja, od čega dva zlata, pet srebra i pet bronci!

HK Velika Gorica 1991 je u ekipnom plasmanu osvojio visoko četvrto mjesto u konkurenciji 16 klubova i više od 230 natjecatelja.

Zlatni su bili Dario Hižar u konkurenciji mlađih dječaka do 40 kilograma te Vedran Hižar u konkurenciji starijih dječaka do 49 kilograma.

Kod limača je Dorian Božić Jurleta bio srebrni, dok s Lovro Pavlović i Marko Ivelj bili brončani, kod mlađih dječaka srebro su zaslužili Mark Grgić i Danijel Pavlović, dok su bronce oko vrata stavili Mato Margit, Vanja Grgić i Gabrijel Ivatović. Srebrni su u konkreciji starijih dječaka bili Alexandar Hrženjak i Jakov Noršić.

"Čestitke svima mladim sportašima na velikom uspjehu a i čestitke onima koji su danas imali malo manje sreće, jer je za neke ovo bilo prvo natjecateljsko iskustvo. Čestitam i našim velikogoričkim sucima, koji su bili jedni od sudaca ovog natjecanja. Emanuelu Odaku, koji je ujedno i trener u klubu i Michaelu Antoloviću, koji je i hrvač u našem klubu," javio nam je čelnik i trener Anri Targuš.

Uz njega, mlade hrvače vodili su još i Dario Dašić te pomagač Gabriel Ðukić, velikogorički hrvač.

 

Galerija slika

Dario i Vedran Hižar zlatni u Dugom Selu: Hrvački klub Velika Gorica 1991 osvojio čak 12 medalja na prvenstvu Zagreba i Zagrebačke županije Dario i Vedran Hižar zlatni u Dugom Selu: Hrvački klub Velika Gorica 1991 osvojio čak 12 medalja na prvenstvu Zagreba i Zagrebačke županije Dario i Vedran Hižar zlatni u Dugom Selu: Hrvački klub Velika Gorica 1991 osvojio čak 12 medalja na prvenstvu Zagreba i Zagrebačke županije

Podijeli