Novosti Sport Događanja

Desetkovani Udarnik u subotu dočekuje Savski Marof

12.04.2017. / Sportska redakcija

U Kurilovcu ponovno vlada vedra atmosfera. Gostovanje u Buševcu uspješno je apsolvirano, a igračima Udarnika poklopio se i rezultat iz Strmca Samoborskog gdje je drugoplasirano Špansko poraženo s 2:1 čime Kurilovčani ponovno imaju šest bodova prednosti.

-Moram pohvaliti kompletnu momčad na čelu s trenerom Damirom Biškupom i njegovom desnom rukom Juricom Šimirom na fer i muškoj igri u Buševcu i na pobjedi, jer i sami znate da su susjedski derbiji nešto posebno i takve su utakmice vrlo napete i pune naboja, ali zabili smo taj jedan gol i mirno priveli utakmicu kraju- o posljednjoj pobjedi će sportski direktor Udarnika, Darko Janječić-Žica.

Međutim, mjesta euforiji nema, jer već u subotu pred nogometašima Udarnika je novi ispit, susret protiv Savskog Marofa kojeg domaća momčad dočekuje desetkovana. Uz ranije povrijeđenog Brčića i Zlodija, te kartoniranog Džaju koji je također ozlijeđen, trener Damir Biškup u subotu neće moći računati niti na kapetana Damira Milanovića kojem su u susretu protiv Poleta nastradali ligamenti koljena.

-Bez obzira na te sve silne ozljede mi u subotu idemo pobijediti i razveseliti naše vjerne navijače. Veseli me da se kroz dva tjedna na travnjak vraća naš dugo ozlijeđeni Hrvoje Šimić koji će biti pravo osvježenje za našu momčad koja je trenutačno napadnuta ozljedama- u najavi utakmice će Janječić kojem bi subotnja pobjeda bila najljepši rođendanski poklon.

Utakmica u Kurilovcu igra se od 16,30 sati. A u istom terminu još igraju; Moslavina-Mladost, Gaj-Karlovac, Zelina-Polet, Ponikve-Sava, Dinamo (OO)-Radoboj i Gradići-Libertas, dok 22. kolo sutra otvaraju Špansko i Zagreb II.

Podijeli