Novosti Sport Događanja

Dinamo Hidrel i Turopoljac najavljuju pobjedu u nedjeljnom derbiju

04.11.2016. / Nefertum IT
Pred nama je još jedan izuzetno zanimljiv nogometni vikend koji donosi nekoliko lokalnih derbija. U subotu će se u Mičevcu od 14,30 sati sastati Klas i HNK Gorica II, dok nedjelja pak donosi sraz dviju prvoplasiranih momčadi Prve županijske lige, Dinamo Hidrela i Turopoljca.

Riječ je o susjedskom derbiju o kojem turopoljska sportska javnost „bruji“ nekoliko posljednih dana. Ne treba stoga čuditi što svi najavljuju i svoj dolazak u Novo Čiče, gdje bi se mogla osjetiti i ona prava sportska atmosfera.

-Upravo na tu atmosferu mi u klubu smo i najponosniji. To tako treba biti i nadam se da će potrajati- na prvu će trener Dinamo Hidrela Stiven Žitnik, koji je ove jeseni apsolutni hit turopoljskog nogometa, jer njegova momčad je u 12 odigranih utakmica ostvarili jedanaest pobjeda i remi.

najava velika.jpg

-Iskreno mi se veselimo ovoj utakmici. Pristiska nemamo, idemo igrati pa kako bude. Naravno, da idemo na pobjedu- najavio je nedjeljnu utakmicu Žitnik.

Turopoljac u Novo Čiče dolazi s bodom manje i sa sedam uzastopnih pobjeda.

najava velika 1.jpg

-Kakav bi ja to bio trener kad ne bih rekao da idemo na pobjedu. Nemamo ih pravo podcijeniti, jer nakon svih rezultata koje su postigli oni više nisu iznenađenje. Svaka im čast na tome, jer rade dobar posao. U utakmicu ulazimo bez kalkulaciju i zanima nas jedino pobjeda, a ako i izgubimo, Bože moj i porazi su dio sporta. Čestitat ćemo im i krenuti dalje- kaže nam trener Turopoljca Vlado Horvat.

Nedjeljna utakmica u Novom Čiču igra se od 14,30 sati, a u ostalim utakmicama 13. kola sastaju se još; Sloga-Vatrogasac, Brcko-Ban Jelačić, Meštrica- Rugvica te Sava- Turopolje koji će svoj susret odraditi u subotu.

Podijeli