Novosti Sport Događanja

Dinamo Hidrel na Pudićev pogon do nove pobjede

11.10.2016. / Nefertum IT
Porazom Udarnika od Zagreba II jedina turopoljska momčad koja još uvijek nije osjetila gorčinu poraza je Dinamo Hidrel. Sastav trenera Stivena Žitnika nakon uvodnog remija sa Slogom, nanizao je osam velikih pobjeda koje su ih prometnule u vodeći sastav lige kojem u leđa gledaju pritajeni favoriti Turopoljac i Rugvica koja je pak u nedjeljnom, devetom kolu tek za zelenim stolom dobila utakmicu kontra Zvekovca, nakon što je rezultat poslije devedeset minuta igre bio 0:0.

Zaostatak od 0:2 pretvorili u 3:2

Opasno je Dinamo Hidrel živio u nedjeljnom susretu protiv Dubrave. Vodili su gosti nakon prvog dijela s 2:0, da bi u drugih 45. minuta domaćin kreirao veliki preokret za pobjedu od 3:2.

-Ušli smo malo opušteno, a oni su nas iznenadili sa svojim golovima. Na poluvremenu smo se presložili i zaigrali kako znamo, a znao sam ako im zabijemo jedan gol da preokrećemo utakmicu, jer smo kvalitetniji od njih- započeo je trener Stiven Žitnik.

hidrel velika 1.jpg
Amel Pudić (plavi dres)- trostruki strijelac u nedjeljnoj utakmici

Junak preokreta bio je trostruki strijelac Amel Pudić, koji je susret započeo na stoperskoj poziciji, da bi ga trener u drugom dijelu gurnu bliže protivničkom šesnaestercu za što mu se ovaj odužio s tri pogotka.

Pozitivna atmosfera na svakom koraku

Nova pobjeda ponovno je bučno proslavljena uz pjesmu s navijačima kojih je svakom utakmicom sve više, jer uz klub iz Novog Čiča sve više dišu i mještani okolnih sela koji stvaraju atmosferu koja već dugi niz godina nije viđena na ovim prostorima.

hidrel velika 2.jpg

-Za razliku od drugih mi se ne opterećujemo rezultatima, igramo svaku utakmicu zasebno, a matematika se radi tek na kraju. Naš cilj na početku prvenstva bio je da budemo u sigurnoj zoni, daleko od ispadanja, što smo već sada daleko premašili- istaknuo je Žitnik koji u posljednje vrijeme ima i slatkih briga oko sastavljanja momčadi, jer nekoliko igrača mora ostaviti van zapisnika.

Bez obzira tko će istrčati u nedjeljnom susretu u Turopolju jedno je sigurno, oni kojima trener Žitnik da povjerenje dat će sve od sebe za nastavak ove lijepe i pozitivne priče koja je nogomet u Novom Čiču vratila tamo gdje mu je i mjesto.  

Podijeli