Novosti Sport Događanja

Dinamo osvojio Trofej Turopolja, Josip Zorica iz Gorice najbolji strijelac

11.08.2019. / Damir Žbulj

Mladi nogometaši Gorice osvojili su drugo mjesto na ovogodišnjem izdanju tradicionalnog U-18 međunarodnog turnira Trofej Turopolja - Alpas kup, koji je u 21. izdanju odigran na terenima Gradskog stadiona i ŠRC Udarnik.

Goričani su pod vodstvom trenera Marka Radanića minimalno poraženi u finalu od zagrebačkog Dinama, a pogodak odluke za konačnih 1:0 zabio je Marko Brkić, u samom finišu prvog poluvremena.

Imali su juniori Gorice svoje prilike tijekom cijelog dvoboja, no, mreža Plavih ipak je ostala netaknuta. Čuvar mreže Dinama Tin Šarkanj proglašen je i najboljim vratarem turnira, dok je Brkić dobio nagradu za najboljeg igrača ovogodišnjeg izdanja Trofeja Turopolja. Dinamo je s klupe vodio Kristijan Polovanec.

Najbolji strijelac je Josip Zorica iz redova domaćina Gorice.

Treće mjesto osvojila je Lokomotiva nakon što je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladala slovenski Koper. Lokosima je pripala i nagrada za fair-play.

Priznanja, medalje i pehare podijelili su legendarni Zorislav Zorko Srebrić, najdugovječniji djelatnik hrvatskog nogometnog saveza i danas 'viši savjetnik' predsjednika Davora Šukera, čelnik domaćina HNK Gorica Nenad Črnko, član IO HNS-a i predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije pa zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Ervin Kolarec, instruktor HNS-a Sreten Ćuk i Damir Golubić iz tvrtke Alpas Hrvatska.

 

 

 

 

Podijeli