Novosti Sport Događanja

Dinamo slavio u Vukovini

21.08.2017. / Sportska redakcija

Mlađi pioniri Dinama (U-12) uvjerljivi su pobjednici drugog izdanja Pharma sport cupa koji se u organizaciji Planeta nogomet i Nogometnog kluba Ban Jelačić za vikend održao na igralištu u Vukovini uz sudjelovanje 12 klubova.

Nedjeljnu završnicu izborile su sve momčadi s time da su pobjednici skupina; Dinamo, Gorica, Međimurje i GAK Juniors bili slobodni u susretima osmine finala u kojima su igrale drugoplasirane i trećeplasirane momčadi. Osmina finala donijela je i jedno veliko iznenađenje u kojem je momčad Bana Jelačića iz daljnjeg natjecanja izbacila vršnjake Zagreba, što je reći će trener Tomislav Pedišić i najveći skalp što je priredila neka od mlađih kategorija vukovinskog kluba.

Nažalost, dalje od četvrtfinala mladi Vukovinčani nisu mogli jer ih je tamo čekala momčad Dinama koja je suvereno promarširala turnirom kojeg su zaključili sjajnim izdanjem u finalu u kojem su sa 6:1 porazili momčad Međimurja kojoj nije pomogao niti prvi vratar turnira Vito Hozjan. Uz njega pojedinačna priznanja primile su i mlade nade Dinama, igrač Tin Miljak te strijelac Lovre Lončar.

REZULTATI ZAVRŠNICE
OSMINA FINALA: Dubrava-Ponikve 2:2 (5:3- 11m), Udarnik-Inter 2:3, Zagreb-Ban Jelačić 0:1, Hrvatski dragovoljac-Varaždin 0:3
ČETVRTFINALA: Dinamo-Ban Jelačić 6:0, Gorica-Varaždin 0:1, Međimurje-Dubrava 1:1 (8:7-11m), GAK Juniors-Inter 2:0
POLUFINALA: Dinamo-Varaždin 9:0 (Lončar 2, Majić 2, Bandić 2, Vego, Musić, Ivančić), Međimurje-GAK Juniors 4:0 (Blagović 2, Domjanić, Ivaci)
ZA TREĆE MJESTO: Varaždin-GAK Juniors 4:3- 11m
FINALE: Dinamo- Međimurje 6:1 (Lončar 2, Pavlek 2, Majić, Božurić/ Blagović)

Galerija slika

Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini Dinamo slavio u Vukovini

Podijeli