Novosti Sport Događanja

Dini Bošnjaku desetka u Šibeniku i Makarskoj

23.10.2017. / Sportska redakcija

U vikendu za nama gorički atletičari imali su još jedan uspješan nastup. Povodom 53. rođendana košarkaškog Mozarta, Dražena Petrovića sudjelovali su u subotu u Šibeniku na utrci u njegovu čast, dok je Dino Bošnjak jučer trčao i na Prvenstvu Hrvatske u Makarskoj na 10 kilometara.

Na Šibenskoj desetki najbrži u seniorskoj konkurenciji u utrci na 10 000 metara najbrži je bio Dino Bošnjak, dok je u ženskoj konkurenciji Mirjana Šimek Bilić zauzela drugo mjesto iza Mateje Parlov. Uz njih sudionik ove utrke bio je i Tin Kaurić koji je bio šesti. U utrci na 4 000 metara prigodnog naziva Draženova četiri kilometra trčao je mladi David Livada, koji je kao kadet zauzeo deveto mjesto.

I dok se gorička ekspedicija pod vodstvom trenera Damira Bošnjaka vraćala kući, Dino je produžio do Makarske gdje se danas kasnije održavalo Prvenstvo Hrvatske na 10 000 metara. I ta je utrka pripala goričkom trkaču, koji je u odnosu na Šibenik za minutu i pol trčao brže (Šibenik 33:39, Makarska 32:10).

-U Šibeniku nije istrčao rekord, no na to nismo niti išli. Željeli smo pobjede na obje utrke te smo u tome i uspjeli, te se sada okrećemo Prvenstvu Hrvatske u krosu koje je 4. studenog- o nastupima će Damir Bošnjak.

Galerija slika

Dini Bošnjaku desetka u Šibeniku i Makarskoj Dini Bošnjaku desetka u Šibeniku i Makarskoj Dini Bošnjaku desetka u Šibeniku i Makarskoj

Podijeli