Novosti Sport Događanja

Drnek preokretom do pobjede

23.06.2017. / Sportska redakcija

Treće kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine ugostio je jučer Strmec Bukevski. Tenzija kako u gledalištu, tako i na terenu nije nedostajalo, no to je već uobičajen „folklor“ koji se zaboravlja nekoliko desetaka minuta kasnije zajedničkim druženjem, što je i osnovni smisao ovakvih liga.

-Jako sam zadovoljan događanjima na ovogodišnjoj ligi, jer pojavile su se nove ekipe koje su se pojačale. Pravila su malo promijenjena, što je omogućilo da se neke momčadi pojačaju pa je sada Kuče dobilo ozbiljnu konkurenciju zbog čega će liga ove godine biti puno interesantnija nego lani- rekao nam je voditelj lige Jakov Marković.

Nakon tri odigrana kola polako se formira gornji i donji dio poretka. Kuče je jedino stopostotno. Treću, minimalnu pobjedu od 0:1 teže od očekivanog ostvarili su protiv Novo Čiča. Kučane barem za sada u stopu prate također još uvijek neporaženo Turopolje, Bukevje, Lazina i Drnek koji trenutno ispisuje najljepšu priču lige. Lanjske sezone Drnek je na kontu imao svega pet bodova, da bi ove godine nakon tri odigrana susreta imali njih sedam.

U jučerašnjem susretu Drnek je preokretom došao do pobjede protiv Čičke Poljane koja je jedina momčad bez ijednog boda. Povela je Čička Poljana s 1:0 stvorivši nakon toga nekoliko izglednih prilika za povećanje koje nisu realizirali. Kazna je stigla u smiraj susreta. Najprije je Damir Malec poravnao rezultat, da bi za veliko slavlje sa svoje polovice pogodio Mario Kučan.

Od novaka u ligi za sada najbolje ide Turopolju koje je jučer ostvarilo najuvjerljiviju pobjedu svladavši sa 6:1 Donje Podotočje.

REZULTATI 3. KOLA
Strmec - Gornje Podotočje 2:2
Veleševec – Lazine 0:3
Novo Čiče – Kuče 0:1
Jagodno – Ribnica 1:3
Donje Podotočje – Turopolje 1:6
Bukevje – Orle 2:0
Čička Poljana – Drnek 1:2

POREDAK
1. Kuče 9, 2. Turopolje 7, 3. Bukevje 7, 4. Lazina 7, 5. Drnek 7, 6. Ribnica 6, 7. Strmec 5, 8. Novo Čiče 3, 9. Donje Podotočje 3, 10. Orle 1, 11. Gornje Podotočje 1, 12. Jagodno 1, 13. Veleševec 1, 14. Čička Poljana 0

Galerija slika

Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede Drnek preokretom do pobjede

Podijeli