Novosti Sport Događanja

Dugopolje na startu trećeg dijela prvenstva

24.03.2017. / Sportska redakcija

Prošlotjednom pobjedom protiv Rudeša nogometaši Gorice preuzeli su vrh drugoligaškog poretka te u treću, posljednju dionicu prvenstva ulaze s vodeće pozicije.

Cilj Gorice se zna, on je ulazak u Prvu ligu, što igrači na terenu trenutno i maksimalno odrađuju, jer u nastavku prvenstva osvojeno je sedam bodova što je igrače trenera Damira Milinovića s treće dovelo do vodeće pozicije uoči posljednjih jedanaest kola.

-Cilj je biti tu gdje jesmo. Mi igrači nismo opterećeni Prvom ligom, naravno da mi želimo biti najbolji, a pred klubom je da zadovoljili sve one druge uvjete koji se stavljaju pred njih. Mislim da smo dokazali da smo najbolji te da ćemo tu ostati do kraja prvenstva. I dalje trebamo biti koncentrirani i pravi kao i do sada te skupljati bodove, jer svako opuštanje može biti kobno- priča nam kapetan i najiskusniji gorički igrač, Hrvoje Jančetić.

Uspješan domaći niz igrači Gorice pokušat će nastaviti sutra utakmicom protiv Dugopolja, kojeg su svladali u Velikoj Gorici, dok su na njihovom terenu Goričani još tamo u drugom kolu doživjeli poraz.

-Naravno da ne bježimo od uloge favorita. Dugopolje je čvrsta i organizirana momčad koja se tijekom zime još malo i pojačala. Vjerujem da nas očekuje dobra i kvalitetna utakmica u kojoj ćemo mi nastaviti s dobrim proljetnim predstavama- o sutrašnjem dvoboju koji se igra od 15 sati će Jančetić.

Podijeli