Novosti Sport Događanja

FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu

26.12.2017. / Sportska redakcija

U prepunom Društvenom domu u Lukavcu, Nogometni klub Lukavec svečanom je sjednicom obilježio sedam desetljeća dugu tradiciju nogometne igre. Velikom jubileju odazvale su brojne generacije igrača i mještana, kao i brojni uzvanici predvođeni gradonačelnikom Draženom Barišićem i njegovim zamjenicima Ervinom Kolarcem i Krešimirom Ačkarom.

Uvod u proslavu nije mogao biti ljepši, jer jesenas su igrači Lukavca osvojili naslov najbolje momčadi u Jedinstvenoj županijskoj ligi.

-Igrači su klubu za jubilej poklonili najbolji poklon, vjerujem kako će i na kraju biti tako- tek kratko je rekao predsjednik Dražen Došen prepustivši riječ Zvonku Sedmaku koji je prisutne upoznao s bogatom klupskom poviješću.

-Nogomet se u Lukavcu počeo igrati još 1933. godine s krpenjačama, da bi klub pod imenom NK Partizan bio osnovan 1947. godine od kada djeluje bez prestanka- istaknuo je Sedmak koji je prisutne s poviješću nogometne igre u Lukavcu osim podacima upoznao i kroz kratku prezentaciju fotografija kojima se nastojalo obuhvatiti ovo razdoblje od 70 godina.

Istaknutim igračima, trenerima, predsjednicima, kao i onima koji su nesebično pomagali rad Nogometnog kluba Lukavec uručena su priznanja, a ista su od strane Nogometnog Saveza Velika Gorica i Nogometnog saveza Zagrebačke županije uručena i slavljeniku uz poruku svih čestitara da u ovom ritmu nastave i dalje.

Galerija slika

FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu FOTO: 70 godina nogometne igre u Lukavcu

Podijeli