°C 28

FOTO: Častan oproštaj od Europe

10.09.2017.

Igor

Rukometaši Gorice u Estoniji nažalost nisu uspjeli kreirati senzaciju i nastaviti europsku avanturu. U uzvratnoj utakmici prvog kola EHF Kupa u Polvi su poraženi s 25:22. 

Ostaje žal zbog poraza, jer svi su dojma kako se Estonce moglo preskočiti. Presudilo je iskustvo, kao i domačinski kriterij sudačkog para iz Moldavije. No, to su stvari na koje se ne može utjecati, a na sve ovo iz kluba gledaju kao na dobru školu za buduća vremena zbog čega su parket estonske dvorane napustili s poruko vratit ćemo se bolji i jači iz ovog. 

Domaćini su bolje otvorili utakmicu te su sredinom prvog dijela imali tri zgoditka prednosti (7-4). Nije to obeshrabrilo Goričane koji su do odlaska na odmor u dva navrata i poveli. Međutim, na odmor se otišlo s rezultatom 10-10. Loš ulazak u drugi dio omogućio je domaćinu da se odlijepi na dva pogotka. Prednost više nisu ispuštali te su izborili prolazak dalje te ponovni dolazak u Hrvatsku gdje ih očekuje susret protiv NEXE-a. 

U redovima Gorice uz ponovno dobrog vratara Tomislava Sladoljeva, napadački su raspoloženi bili Ivan Matić sa sedam, te Davor Ćavar i Ivan Laljek s pet zgoditaka.

Galerija slika

FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe FOTO: Častan oproštaj od Europe