Novosti Sport Događanja

[FOTO] Mesnik protiv 'svoje' Lokomotive za polufinale u Umagu

05.04.2018. / Damir Žbulj

Rukometašice Udarnika ostvarile su već sada fantastičan rezultat s dvije pobjede na završnici prvenstva Hrvatske za mlađe kadetkinje, zasluženo su osigurale svoje mjesto među osam najboljih ekipa Hrvatske te će se za polufinale boriti protiv vršnjakinja Lokomotive.

U posljednjoj utakmici skupine, koja je odlučivala o prvom mjestu, Zamet je ekipu Josipa Mesnika svladao s 22:15 (10:9) te je tako potvrdio kako je ove godine jedan od glavnih favorita za naslov.

Odlično se Udarnik držao u prvom poluvremenu, imao utakmicu u egalu, ali je nekoliko pogrešaka sredinom nastavka usmjerilo susret na stranu suparnica. Rezultat je u drugom dijelu bio poravnat na 13:13, ali je nakon velike borbe u završnici ponestalo snage za kvalitetniji otpor.

Ponovno se u redovima velikogoričke ekipe istaknula Karla Brakus sa šest postignutih zgoditaka.

U skupini A su Lokosice upisala sve tri pobjede i bit će to u petak od 11 sati jedan veliki rukometni okršaj, jer nekoliko sadašnjih igračica Udarnika, kao i trener Mesnik, bili su dio zagrebačke Lokomotive!

Udarnik i Lokomotiva otvaraju četvrtfinalni program u 11 sati, a u preostalim susretima sastaju se Sesvete i Murvica, Zamet i Hoteli Makarska te Sinj i Vranjic.

Završnica PH Djevojke 2002/2003, Skupina B, 3. kolo
ŽRK Zamet Rijeka - ŽRK Udarnik Velika Gorica 22:15 (10:9)

ŽRK Udarnik Velika Gorica: Matea Josić, Ema Burić, Sara Sremić, Dora Ciprić, Gabrijela Skrbin, Katarina Čulumović 1, Marija Perković 3, Lucija Lovrić 2, Anja Vučićević 2, Dorotea Filipec, Ira Nujić, Ana Cerovski, Karla Brakus 6, Antea Fratnik 1, Doris Katalinić. Trener: Josip Mesnik.

Podijeli