Novosti Sport Događanja

FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši

04.11.2017. / Sportska redakcija

Gradska sportska dvorana vrevila je danas prijepodne mnoštvom mališana. Svi oni došli su u Veliku Goricu kako bi prikazali svoje judo vještine na prvom Kupu Turopolja u organizaciji Judo kluba Kokica.

Mladi klub koji je osnovan krajem 2010. godine odlučio se na ovaj iskorak, kako bi svojim natjecateljima, ali i članovima Judo kluba Pinky omogućili da nastupe pred svojim roditeljima. Hrabar i dobar potez, jer na prvom izdanju Kupa Turopolja sudjelovalo je preko 250 mladih natjecatelja iz 20 domaćih klubova, a međunarodni predznak ovoj manifestaciji dali su natjecatelji iz Odese u Ukraini.

-Za prvo natjecanje ovo je i više nego odlično- rekao nam je trener u Judo klubu Kokica, Slaven Zgurić,

Osim što su ovakva natjecanja i odlična prilika za stjecanje novih prijateljstava, ona trenerima posluže i za pripremanje džudaša pred ono što ih očekuje na narednim turnirima.

-Naravno da nam je želja i pokazati ono što smo radili na treninzima da vidimo tko je bolji. Ovakva natjecanja idealna su za osvajanje medalje i dobru zabavu- istaknuo je Slaven.

I dok oni koji su pobjeđivali nisu krili zadovoljstvo, bilo je i onih koji su pustili pokoju suzu. Nažalost, nisu svi mogli biti pobjednici, no najvažnije je da iz Velike Gorice svi nose lijepe uspomene, jer mlada ekipa iz Judo kluba Kokica učinila je velike napore kako bi svi bili zadovoljni i sretni.

A kako je to izgledalo u Gradskoj sportskoj dvorani pogledajte u našoj fotogaleriji.

Galerija slika

FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši FOTO: Na Kupu Turopolja sudjelovali i ukrajinski judaši

Podijeli