Novosti Sport Događanja

FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju

27.11.2017. / Sportska redakcija

Odbojkaško popodne u Gradskoj sportskoj dvorani nakon susreta Prve lige između Azene i Vukovara koji je otišao u pet setova, upotpunjen je gradskim derbijem između HOK Gorice i druge ekipe Velike Gorice. Pobudio je susret i poveće zanimanje gledateljstva tako da su mlade igračice jednog i drugog sastava imale lijepu kulisu.

Boljima su se ovoga puta pokazale igračice HOK Gorice koje su slavile s 3:1 nastavivši tako svoj pobjednički niz koji je sada došao do brojke pet. Pet od pet za čistu peticu poručilo je vodstvo kluba koje je itekako ponosno na djevojke koje napreduju iz dana u dan.

Posjetio je trening seniorske i mlađe kadetske ekipe u subotu ujutro i doajen hrvatske odbojke, nenadmašni Braco Janković. Iako u poznim godinama, 74-ta mu je godina, Braco se ne da te je i dalje tu da svoje bogato znanje prenese na one koji žele učiti i napredovati. Srećom, takvih još uvijek ima, na što je ovaj odbojkaški zanesenjak itekako ponosan.

TREĆA ODBOJKAŠKA LIGA, 5. KOLO
HOK GORICA – OK VELIKA GORICA II 3:1 (25:21, 25:19, 17:25, 25:15)

Galerija slika

FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju FOTO: Pobjeda HOK Gorice u gradskom derbiju

Podijeli