Novosti Sport Događanja

[FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata!

26.03.2024. / Damir Žbulj

U sportskoj dvorani Brezovica u Sisku održano je regionalno prvenstvo središnje regije Hrvatskog hrvačkog saveza slobodnim načinom za mlađe i starije dječake i djevojčice te grčko-rimskom načinom za mlađe i starije dječake i djevojčice.

U zahtjevnoj konkurenciji Hrvački klub Velika Gorica 1991 predstavljalo je 15 mladih nada, a osvojeno je čak 12 medalja!

"Imamo četiri regionalna viceprvaka u hrvanju slobodnim načinom za mlađe dječake, tri prvaka i dva viceprvaka u grčko-rimskom načinu za mlađe i starije dječake te tri osvojene brončane medalje, u konkurenciji 159 mladih hrvača i hrvačica," javio nam je čelnik i trener kluba Anri Targuš.

U konkurenciji mlađih dječaka slobodnim načinom srebrni su bili braća Mark i Vanja Grgić, Nikola Margit i Gabriel Ivatović, dok su brončani bili Jakov Plazonić i Danijel Pavlović.

Kod mlađih dječaka grčko-rimskim načinom Jakov Noršić je u kategoriji do 75 kilograma osvojio zlato, dok je Alexandar Hrženjak bio srebrni!

Kod starijih dječaka grčko-rimskim načinom najbolji su bili Emanuel Grgić i Grga Softić, srebro je oko vrata stavio Leonardo Kovačić, dok je Bruno Barbarić bio brončani.

Teo Crneković, Dominik Skelić i Matej Ivelj nastupili su u konkurenciji mlađih dječak slobodnim načinom, a svi pod vodstvom trenera Targuša, Darija Dašića i Emanuela Odaka.

Galerija slika

[FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata! [FOTO] Regionalna berba medalja za goričko hrvanje u Sisku: Grga Softić, Emanuel Grgić i Jakov Noršić sa zlatom oko vrata!

Podijeli