Novosti Sport Događanja

FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji

30.11.2017. / Sportska redakcija

Nastavak izgrađivanja Udarnika kao zdrave sportske sredine na svim poljima nastavljeno je i danas potpisivanjem Ugovora o suradnji s Hajdukom. Veliki je to i značajni događaj za kurilovečki nogomet, ali i općenito za cijelo Turopolje.

Dvogodišnji ugovor o suradnji dvaju klubova potpisali su čelni ljudi; Filip Gabelica od strane Udarnika koji se izrazito obradovao ovom činu te predsjednik Hajduka, Ivan Kos. Razmijenjeni su pritom i prigodni darovi, a nije izostalo niti fotografiranje kao sjećanje na ovaj značajan događaj koji će ostati zapisan u povijest Udarnika.

-To je Ugovor o suradnji škola koji traje dvije godine. On se odnosi na edukaciju trenera i svih u klubu, jer Hajduk je tu dosta otvoren i pozitivan. Nadam se da ćemo mi ovaj Ugovor iskoristiti za zbližavanje našeg sjevera i juga- istaknuo je predsjednik Udarnika, Filip Gabelica.

Za Hajduk je ovo prvo potpisivanje ovakvog ugovora s klubovima sa sjevera, jer do sada su potpisali desetke ovakvih ugovora s klubovima s juga.

-Mi smo u početku našeg plana i programa rekli da ćemo ići ne samo po Dalmaciji, nego i da ćemo se širiti po cijeloj Hrvatskoj, a s nekim smo ugovorima otišli i van naših granica. Želimo se otvoriti, želimo surađivati, želimo nogomet, filozofiju i način razmišljanja koji gajimo u Hajduku dijeliti i s klubovima prijateljima, ali i s onima koji su na istom tragu toga razmišljanja, a to je razvoj i ulaganje u djecu. S Udarnikom ćemo dijeliti naša znanja i iskustva kako bi nogomet bio bolji- rekao nam je predsjednik Hajduka, Ivan Kos.

Jedan od najzaslužnijih za ovo potpisivanje svakako je voditelj Udarnikove škole nogometa Senad Harambašić koji je na tu dužnost stigao ovog ljeta te je zasukao rukave ne bi li je podigao na onu razinu kakvu klub i Kurilovec zaslužuju. Ovo je samo jedan mali korak prema tome cilju.

-Mi smo u potrazi za napredovanjem same Škole i kadra koji radi s djecom. Hajduk je od danas naš partner koji je prepoznao neke stvari koje pokušavamo poduzeti u razvoju igračkog kadra, a ovom suradnjom nastojat ćemo gajiti suradnju na dogradnji svakog pojedinca u školi. Iz svega ovoga mi možemo izaći samo bogatiji za jedno novo iskustvo- ispričao nam je voditelj Udarnikove škole nogometa, Senad Harambašić.

Naravno, da je jedna od tema tijekom razgovora dvojice predsjednika bila i možebitna utakmica seniorskih momčadi ova dva kluba što bi bio samo šlag na tortu ove suradnje.

Galerija slika

FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji FOTO: Udarnik i Hajduk potpisali ugovor o suradnji

Podijeli