Novosti Sport Događanja

Gledateljima ponovno nije dozvoljen ulaz u Gradsku dvoranu: Bikovi protiv Brokera love važne bodove za priključak vodećima

18.11.2021. / Damir Žbulj

Nakon odličnog izdanja i minimalnog poraza u Zadru kod aktualnog prvaka hrvatske košarkaše Gorice očekuje još važniji dvoboj, u kojem imaju imperativ pobjede.

U goste Bikovima stižu Vrijednosnice Osijek, ekipa koja ove sezone igra u regionalnoj ABA 2 ligi i koja je u hrvatskom prvenstvu ostvarila tri pobjede i šest poraza.

"Nakon nesretnog i nespretnog poraza protiv Zadra na domaći teren nam stiže ekipa Osijeka. Osijek je jedna mlada ekipa puna potentnih igrača što domaćih što stranih. Sigurno je da nas ne očekuje lagan posao, međutim ako pokažemo istu dozu htijenja, energije, koncentracije i odlučnosti kao u Zadru vjerujem u pozitivan ishod i još jednu pobjedu na domaćem parketu," najavio je trener Bože Radoš, koji zajedno s Mikijem Starčevićem vodi Goričane.

Karlo Uljarević rođeni je Osječanin, dobro zna suparnika, iako u seniorskoj konkurenciji nikad nije nosi dres Vrijednosnica: "Oni su jako dobra momčad, na koju idemo nakon teškog gostovanja u Zadru. Ako budemo 100 posto 'unutra', s pristupom i borbenošću, onda imamo velike šanse za pobjedu na domaćem terenu!"

Dvoboj je na rasporedu u petak od 18 sati, ali zbog novih epidemioloških mjera ulazak gledateljima neće biti dozvoljen. Prijenos uživo putem livestreama bit će na HKS TV

Bikovi su trenutno na omjeru pet pobjeda i isto toliko poraza pa su bodovi u ovom okršaju od velike važnosti za priključak vodećim ekipama HT Premijer lige.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli