Novosti Sport Događanja

Gorenc transporti od Kutije šibica se oprostili na dostojan način

12.12.2016. / Nefertum IT
Po prvi puta igrači Gorenc transporta nastupili su na našem najvećem i najjačem malonogometnom turnira Kutiji šibica koja se ove godine održava po 46-ti puta.

Ostavili su „brežani“ jako dobar dojam u tri odigrana susreta. Najprije su u pretkolu s 3:1 bili bolji od Meteora produkcije & Zagreb winter cupa, da bi u prvom kolu s 3:2 od turnira oprostili Sportske novosti izborivši tako drugo kolo i susret protiv CB Garden Optike Očalinko PNT Croatie. Nažalost, do senzacije igrači team menagera Daniela Gorenca nisu mogli. Usprkos dobroj igri na kraju su poraženi s 4:1.

gorenc velika.jpg

Šteta, jer u prvih petnaet minuta Gorenc transporti bili su bolja i opasnija momčad, no dvije pogreške iskusni protivnici u čijim su redovima igrali Džaja, Bojić, Ezgeta, Smok, Hercigonja i ostali iskoristili su za lagane pogotke nakon čega su rutnirano priveli utakmicu kraju.

-Ostavili smo dobar trag i dojam te se sada posvećujemo našoj Gorici. Zadovoljan sam, iako u sebi znam da smo mogli više- jutro nakon ispadanja će Daniel Gorenc.

Uz Gorenc transporte na Kutiji šibica nastupila je još jedna gorička momčad, VGdanas CB Passage čiji su se igrači od turnira oprostili odmah na startu nakon poraza od CB Urban.   

Podijeli