Novosti Sport Događanja

Gorenc transporti ponovno vodeći

15.12.2016. / Nefertum IT
U devetom kolu mininogometnog Kupa odigrana su tek dva susreta, budući da utakmice između CB Visiona i VG Boysa te Elfa i Gorenc transporta nisu odigrane. Tri odigrana susreta, jer su Gorenc transporti odradili obavezu iz osmog kola obilježile su golijade.

Kako je CB Vision bio na prisilnom odmoru, Gorenc tarnsporti su uvjerljivim izdanjem (5:1) protiv Oziris bar preuzeli vodstvo na ljestvici. Iako su konobari Ozirisa poveli, prednost nisu uspjeli obraniti. Manjak igrača u rotaciji koštao ih je poraza. Presudio im je trostruki strijelac Jurica Kovačić.

9 kolo velika.jpg

Još teži poraz doživjeli su u susretu protiv SDP-a koji je slavio sa 7:1, dok su najuvjerljiviji bili igrači Alpas Teama koji su s 8:1 porazili CB Purger. Trostruki strijelac bio je mladi Marijan Grdenić, a na visini zadatka bili su i ostali njegovi suigrači koji su se u drugom dijelu poigravali s konobarima Purgera.

9 kolo velika 1.jpg

REZULTATI 8. KOLA
GORENC TRANSPORTI – OZIRIS BAR 5:1
(Kovačić 3, Feljan, Huđber/ Kušan)

REZULTATI 9. KOLA
ALPAS TEAM – CB PUGER 8:1
(Grdenić 3, Popović 2, Japec 2, Prelec/ Kos)
OZIRIS BAR – SDP VELIKA GORICA 1:7 (Božić- AG/ Balinčić 3, Raković 2, Milatović, Šimun- AG)
CB VISION – VG BOYS odgođeno
ELF – GORENC TRANSPORTI odgođeno

POREDAK
1. Gorenc transporti 18, 2. CB Vision 16, 3. SDP Velika Gorica 16, 4. Alpas Team 15, 5. VG Boys 10, 6. Elf 9, 7. CB Purger 7, 8. Oziris bar 7

Podijeli