Novosti Sport Događanja

Gorica će gorjeti!

15.07.2018. / Damir Žbulj

Velika Gorica i cijelo Turopolje spremni su za povijesni dan hrvatskog sporta! Hrvatska nogometna reprezentacija od 17 sati na moskovskom stadionu Lužnjiki igra finale Svjetskog prvenstva protiv Francuske, a u tom spektaklu sudjelovat će i naš Okujac Marcelo Brozović, koji se u Rusiji prometnuo u jednog od najvažnijih igrača Dalićeve ekipe Vatrenih!

(Foto: Mario Lendarić)

U Parku dr Franje Tuđmana je od 16 sati, uz veliki video zid, organizirano zajedničko gledanje dvoboja s Francuzima i navijanje za našu reprezentaciju, uz zagarantiranu fantastičnu atmosferu, baš kako je u našem Gradu bilo tijekom svih utakmica Hrvatske...

Turopoljski banderij dolazi s 'Turopoljskim topom', koji će, za sreću, opaliti na početku utakmice te nakon svakog pogotka Vatrenih!

-->> FINALE! Brozović rekorder Svjetskog prvenstva!

-->> Ivan Klasnić poručio vatrenima: Donesite taj pokal!

Spremni su i u zagrebačkoj zračnoj luci, jer će se posebno ukrašenim avionom Croatia Airlinesa naši reprezentativci vratiti iz Rusije u Lijepu našu u ponedjeljak na spektakularan svečani doček, na kojem će cijela Hrvatska pozdraviti naše šampione, neovisno o ishodu finalne utakmice.

-->> Spektakularni doček Vatrenih!

Naša nogometna reprezentacija već je ostvarila povijesni uspjeh, kojim je i nadmašila legendarnu broncu iz Francuske prije 20 godina, a osvajanje titule svjetskog prvaka bio bi samo šlag na torti ove nezaboravne avanture Vatrenih. Nitko ne sumnja kako će dati sve od sebe i kako ćemo na kraju biti ponosni na njihovu izvedbu u velikom finalu, koje će doslovno pratiti cijeli svijet!

 

Podijeli