Novosti Sport Događanja

Gorica II pobjednik Kupa

16.06.2017. / Sportska redakcija

Nakon što su prošlog tjedna kadeti i juniori HNK Gorice osvojili Kup Nogometnog saveza Velike Gorice isto je pošlo za rukom i seniorima koji su u finalnoj utakmici odigranoj u Gradićima s 3:1 svladali istoimenog domaćina.

Ovim trijumfom mlada momčad Gorice (koju su većinom činili juniori, a nerijetko i kadeti, op.a) koja je u premijernoj sezoni među seniorima osvojila treće mjesto u Jedinstvenoj županijskoj ligi na najbolji mogući način spustila je zastor na sezonu u kojoj je njihov trener Perica nakon brojnih uspjeha i trofeja s mlađim kategorijama dočekao i prvi seniorski naslov pobjednika.

-Baš mi je drago što je to s ovom generacijom s kojom sam dvije godine u kojima smo imali lijepih rezultata. Drago mi je zbog ovih dečkiju iza kojih je naporna sezona u kojoj su igrali za tri momčadi. Današnja utakmica nagrada je za sve i drago mi je da smo zajedništvom uspjeli sve prebroditi- rekao nam je nakon utakmice trener Vidak.

Okupljeni gledatelji mogli su uživati u dobroj predstavi u kojoj su i domaćini imali svojih šansi. No, jednostavno sve njihove pokušaje zaustavljao je vrlo dobri vratar Gorice Matteo Kamenjašević, dok su Luka Sedlaček u dva navrata, te jednom Hrvoje Humeljak pogađali mrežu Gradića čiji su igrači preko Damira Bogovića uspjeli postići tek počasni pogodak.

Susret u Gradićima bio je ujedno i seniorski debi šesnaetogodišnjeg Krešimira Krizmanića u dresu Gorice, kojeg je trener Vidak od prve minute gurnuo u vatru za nagradu za odličnu sezonu koju je odradio u kadetskoj momčadi.

FINALE KUPA NS VELIKA GORICA
NK GRADIĆI – HNK GORICA II 1:3
STRIJELCI: 0:1 Sedlaček (25), 0:2 Sedlaček (59), 0:3 Humeljak (63), 1:3 Bogović (68- 11m)
NK GRADIĆI: Kovačić, Cedrick, Rajić (od 55. Lacković), Ferenček, Ekollo (od 63. Leder), Bogović, Župetić (od 63. Fridrih), Štefner, Krstanović, Cindrić, Furić (od 63. Butković). TRENER: Zoran Tomčić
HNK GORICA II: Kamenjašević, Božić, Čurek, Krsnik, Krizmanić (od 65. Tadić), Rajić, desput, Povoljnjak (od 65. Roginić), Sedlaček (od 90. Matić), Lučić (od 77. Smolković), Humeljak (od 78. Perić). TRENER: Perica Vidak

Galerija slika

Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa Gorica II pobjednik Kupa

Podijeli