Novosti Sport Događanja

Gorica Open 2019: Spektakl odbojke na pijesku na novim terenima

04.09.2019. / Damir Žbulj

Potpuno uređenje predivnih terena za odbojku na pijesku u velikogoričkom Cvjetnom naselju kod Betonca malo se odužilo, ali se ipak bliži svome kraju. U narednim danima trebala bi stići voda i struja pa će onda sve biti spremno za veliki turnir 'mješovitih trojki' Gorica Open 2019, koji će se održati u subotu i nedjelju, 14. i 15. rujna.

Prijave su već otvorene, a rok istječe u četvrtak 12. rujna.

Specifičnost ovakvog turnira mješovitih trojki je da obavezno na terenu mora biti barem jedna djevojka, kotizacija je 200 kuna po ekipi, u što su uključeni 'klopa i cuga'.

Predviđene su novčane nagrade za prva tri mjesta te posebne nagrade za 'najstarijeg, najmlađeg, najluđeg i najboljeg igrača te za najljepše hlačice i za najgoru ekipu turnira'.

"Četvrti je to u nizu Gorica Open. Cijela priča je počela 2016. godine, kad je onaj teren kod Kumičića stavljen u funkciju. Odigrali smo ove godine već ligu 'mješovitih trojki' VG 2019, koja se igrala i prošle godine. Bilo je deset prijavljenih, a za Goricu Open očekujemo i 20-ak ekipa, pogotovo sada kad imamo dva terena. Može se odigrati puno više utakmica, kroz cijeli vikend."

Prijaviti se možete putem Facebook stranice Kop Turić i na brojeve telefona 099 5084 773 i 095 8989 729

"Očekuje nas sve vrhunska zabava, dobar provod za sve koji nam se priključe, a sigurni smo kako će sve biti kao i prve godine, samo još dodatno 'pojačano'," poručili su organizatori.

Podijeli