Novosti Sport Događanja

Gorica remijem u Solinu osigurala drugo mjesto na polusezoni

03.12.2017. / Sportska redakcija

Današnjom utakmicom između Hajduka II i Lučkog spušten je zastor na jesenski dio prvenstva u 2. HNL. Jesenski naslov osvojila je druga momčad Dinama koja je do tog uspjeha stigla uvjerljivom pobjedom nad Dugopoljem (4:0).

Takvim raspletom utakmice na Hitrec- Kacijanu, ali i osvojenim bodom u Solinu gdje su protiv istoimenog domaćina odigrali 0:0, nogometaši Gorice došli su do druge pozicije s pet bodova manje u odnosu na Dinamo II, koliki je i zaostatak trećeplasiranog Dugopolja. Iako, završnica jeseni za Goričane, budući da su u posljednja četiri susreta osvojili samo dva boda, nije bila odveć uspješna, kao i ostatak prvenstva postignutim plasmanom vjerojatno su svi i više nego zadovoljni.

Osim u Solinu, pogodaka nije bilo niti u današnjem susretu Hajduka II i Lučkog, a podjelom bodova završio je i susret između Kustošije i Hrvatskog dragovoljca (1:1). Šibenik je preokretom došao do pobjede od 2:1 nad Varaždinom, a istim je rezultatom završio i dvoboj u Sesvetama u kojem su Sesvećani porazili Novigrad.

Podijeli