Novosti Sport Događanja

Gorica u Varaždinu doživjela najteži poraz ove jeseni

25.11.2017. / Sportska redakcija

Tek jedan bod u posljednja tri prvenstvena susreta ostvarili su nogometaši Gorice koji su i s tako malim bodovnim ulovom u ta tri kola i dalje prvi vrhu drugoligaškog poretka. Vodeći Dinamo II ima tri boda prednosti, dok Dugopolje na drugome mjestu ima tek bod više, no današnjim razvojem situacije od drugoplasiranog Dugopolja do osmoplasiranog Šibenika sedam se klubova nalazi unutar devet bodova razmaka.

Goričani su danas gostovali u Varaždinu kod istoimenog domaćina koji im je nanio najteži ovosezonski poraz. Završilo je s 3:0 za domaći sastav za koji je hat- trick postigao Domagoj Drožđek.

Uz Varaždin pred domaćom publikom slavio je još Hrvatski dragovoljac koji je s 1:0 porazio Hajduk II. Solin je u gostima kod Lučkog slavio s 3:1, Kustošija je u Novigradu došla do pobjede od 2:0, dok su Sesvete kod Dugopolja slavile s 1:0.

Sljedećeg vikenda igra se posljednje, 19. jesensko kolo u kojem Gorica gostuje kod Solina. Ostali parovi su; Kustošija-Hrvatski dragovoljac, Šibenik-Varaždin, Dinamo II-Dugopolje, Sesvete-Novigrad i Hajduk II-Lučko.

Podijeli