Novosti Sport Događanja

Goričani namučili Rudara iz Prijedora

11.02.2018. / Juraj Odrčić

Druga momčad goričkog drugoligaša imala je jučer dvostruki program. Trener Perica Vidak raspodijelio je igrače u dvije momčadi koji su se suprotstavili Dinamo Hidrelu i vodećoj momčadi Prve bosanske lige, Rudaru iz Prijedora.

U jutarnjem susretu protiv Dinamo Hidrela mladi Goričani bez većih su poteškoća riješili susret u svoju korist upisavši pobjedu od 5:0. Trostruki strijelac bio je Sudar, a po jednom su mrežu gostiju iz Novog Čiča zatresli Velić i Bakula.

Iako su u drugom susretu doživjeli minimalni poraz 2:1 od Rudara (strijelac I. Krizmanić), trener Perica Vidak nije bio nezadovoljan viđenim.

-Dobra tekma, oni su bili bolji u prvom, a mi u drugom gdje smo uz postignuti zgoditak promašili još nekoliko izglednih prilika- rekao nam je trener Gorice II Perica Vidak koji će na proljeće imati nešto jaču momčad.

-Otišli su nam Rajić i Desput koji su se pridružilo trećeligašima Maksimiru i Dugom Selu, dok su s nama sada Radoš i Spudić koji su bili s prvom momčadi, te Blatančić i Olić, a priključit će nam se i Mandura i Povoljnjak koji su bili na pripremama u Medulinu- o igračkom kadru će Vidak.

Sljedećeg vikenda momčad će ponovno imati dvostruki program, jer kod kuće će igrati protiv Croatije iz Hrastja, te Segeste u Sisku. (Dr)

Podijeli