Novosti Sport Događanja

Goričanka Laura kadetska je prvakinja Zagreba

20.06.2017. / Ivana Ćurić

Velikogoričanka Laura Sarić apsolutna je kadetska prvakinja Zagreba. Na nedavnom Otvorenom prvenstvu Zagreba Laura je u sinkroniziranom plivanju osvojila zlato u duetu s Katarinom Baković, zlato u kombinaciji s 10 djevojaka, zlato u timu sa šest djevojaka te srebro u solo nastupu.

Na Prvenstvu Hrvatske održanog 3. i 4. lipnja mlada Velikogoričanka je trijumfirala na bazenu Utrina u žestokoj konkurenciji svih hrvatskih klubova (KSP Sisak, KSP Dolfina iz Splita, Primorje Aqua Maris iz Rijeke, Zagrebački KSP Medveščak, HASP Mladost, Šoljarić sinkro klub i Zagrebački sinkro klub koji je ujedno bio i priređivač natjecanja).

Zagrebački sinkro klub čija je Laura članica je ovim rezultatima kadetkinja ostvarilo najuspješnije državno natjecanje u povijesti kluba!

Laura kao najperspektivnija plivačica u svojoj dobnoj skupini i jedna od najuspješnijih plivačica kluba trenutno se priprema za međunarodno natjecanje Austrian youth open u Beču koje će se početkom srpnja.
Uz plivačke uspjehe ostvarila je i one na plesnom podiju, na Državnom prvenstvu u plesu održanom u Osijeku tijekom svibnja Laura je osvojila zlato u duetu s Lanom Ferjančič, srebro u formaciji te broncu u solu.

Podijeli