Novosti Sport Događanja

Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta

11.10.2017. / Sportska redakcija

Proteklog vikenda natjecatelji Karate kluba Velika Gorica nastupili su na dva turniru. Najmlađi su otišli put Rijeke, gdje su u Čavlama nastupili na Grobničan Kupu, dok su Igor Vrban, Dominik Kučan i Mia Mijović kao članovi reprezentacije nastupili na Trofeju Beograda koji je okupio 1400 natjecatelja. Rezultati na oba turnira bili su zadovoljavajući.

Na riječkom turniru nastupili su natjecatelji od devete do trinaeste godine koji su u 24 kategorije u koliko su se natjecali osvojili 15 odličja, pe zlatnog, tri srebrnog i sedam brončanog sjaja. Posebno su se Velikogoričani iskazali u ekipnim mečevima, gdje su se tri ekipe; mlađi učenici (Vuković, Potočki, Huzjak), mlađe učenice (Jukić, Kučan, Braica) i mlađi kadeti (Radoš, Vuković, Ivelj) popele na najviše postolje. U pojedinačnoj su konkurenciji pak zlatna odličja osvajali Andro Vuković i Vita Kučan.

Na jakom međunarodnom turniru u Beogradu na kojem je nastupilo 1400 natjecatelja do brončanog je odličja u juniorskoj konkurenciji stigao Igor Vrban, dok su Dominik Kučan i Mia Mijović ostali bez medalja u repasažnim borbama za treće mjesto.

Galerija slika

Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta Gorički karatisti nisu razočarali niti ovog puta

Podijeli