Novosti Sport Događanja

Gorički košarkaši na pripremama reprezentacije

31.12.2017. / Sportska redakcija

Pet mladih košarkaša poniklih u redovima KK Gorice boravili su u protekla tri dana na pripremama hrvatske košarkaške reprezentacije do 16 godina.

U Vodicama je održano okupljanje 48 najboljih igrača tog godišta iz cijele Hrvatske, među kojima su svoje mjesto pronašli i Mario Lacić, Frano Miloloža i Patrik Trefil iz Košarkaškog kluba VelGor, Nikola Ivanetić iz Košarkaškog kluba Gorica, te bivši član Gorice Hrvoje Majcunić koji sada nosi dres Cibone. Uz ovu petoricu igrača na ovom reprezentativnom okupljanju bio je i trener Hani Istanbuli kojem je naročito drago bilo vidjeti petoricu igrača koje je trenirao u reprezentativnom dresu.

-Svojom kvalitetom oni su pokazali da zaslužuju biti tamo, jer su pokazali kako se mogu nositi sa svima. S njima sam proveo sedam lijepih godina i bilo ih je gušt gledati na terenu- rekao nam je trener Istanbuli i otkrio još jednu lijepu vijest za goričku košarku.

-Novost je da je Patrik Trefil dobio poziv na okupljanje U-17 reprezentacije koju 2018. godine očekuje Europsko prvenstvo- s ponosom je istaknuo Istanbuli koji će također biti dio tog reprezentativnog okupljanja.

Trefil se tako 2. siječnja ponovno vraća u Vodice gdje će se održati sedmodnevno okupljanje ove reprezentacije. (Igor Đuran)

Galerija slika

Gorički košarkaši na pripremama reprezentacije Gorički košarkaši na pripremama reprezentacije Gorički košarkaši na pripremama reprezentacije Gorički košarkaši na pripremama reprezentacije

Podijeli