Novosti Sport Događanja

Gornje Podotočje slavi Kup Turopoljsko-posavske lige

28.06.2021. / Damir Žbulj

U Kučama je odigran Kup Malonogometne lige Turopolja i Posavine, uz veliko slavlje Gornjeg Podotočja, koje je na kraju uzbudljivog natjecanja podiglo pehar pobjednika!

Domaćin je priželjkivao svoju četvrtu titulu, treću uzastopnu i pehar u trajno vlasništvo, ali Kučani nisu čak niti došli do finala.

Pravu malu senzaciju priredio je Veleševec, koji je u ligu krenuo porazima, ali je u Kupu pokazao kako zna igrati dobar nogomet.

"Čestitke pobjednicima, ekipi Gornjeg Podotočja koji su na suveren i potpuno zaslužen način započeli skupljati trofeje MNL-a! Čestitke najvećem iznenađenju ekipi Veleševca i naravno pohvale sjajnom domaćinu ekipa Kuča," poručio je voditelj MNL Turopolja i Posavine Zoran Smrekar. U podjeli nagrada i trofeja pomogao mu je zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Neven Karas.

Gornje Podotočje je do trofeja stiglo pobjedama nad Vukovinom (4:2), Čičkom poljanom (2:0), Turopoljem (2:1) i na kraju Veleševcem (4:0), koji je do finala nanizao Bukevje (3:1), Mraclin, u raspucavanju te Novo Čiče (2:1).

"Došli smo bez ikakvih očekivanja, kao totalni autsajderi, nakon tri uzastopna poraza na početku lige. Kup je za nas trebao biti samo prilika da se pokušamo posložiti prije nastavka lige i da konačno počnemo igrati nogomet," poručili su dečki iz Kluba mladih Veleševec.

Podijeli