Novosti Sport Događanja

Gradići slavili u Odranskom Obrežu

14.10.2017. / Sportska redakcija

S teškog i neugodnog gostovanja u Odranskom Obrežu nogometaši Gradića vratili su se s tri boda nakon pobjede od 2:1. Ovom pobjedom Gradići su skočili na treće mjesto poretka.

Igrači Zorana Tomčića u današnjem su susretu pokazali pravi karakter, jer su uspjeli preokrenuti vodstvo domaće momčadi iz 30. minute. Najprije je Nikola Furić izjednačio u 45. minuti s bijele točke, da bi Sandro Fridrih eurogolom u drugom dijelu postavio i konačni rezultat za veliko slavlje Gradića čiji su igrači najugodnije iznenađenje lige.

Nažalost, malo tko će pričati o utakmicu, jer nakon što je susret završio domaći igrači i navijači uzeli su na „zub“ suca susreta, te je tom prilikom došlo i do verbalnog, ali i fizičkog sukoba, radi čega je morala intervenirati čak i policija.

Drugi turopoljski predstavnik u ovome rangu, Polet iz Buševca i dalje je jedina momčad bez pobjede. U današnjem susretu Cipeki su teški nastradali u Karlovcu gdje ih je momčad Karlovca 1919 porazila sa 6:0. Ostali rezultati danas odigranih utakmica su; Jarun-Mladost (Z) 2:1, Samobor-Stupnik 4:0, Zelina-Sava 1:1, Savski Marof-Ponikve 2:4, Slunj-Mladost (P) 1:0.

Kolo će sutra utakmicom u Hrastju zaključiti Croatia i Gaj.

Podijeli