Novosti Sport Događanja

Hidrel u završnici do boda u Zvekovcu, trener Žitnik poručuje "Idemo dalje"

09.04.2018. / Sportska redakcija

Pribojavali su se u redovima Dinamo Hidrela gostovanja u Zvekovcu kod tamošnjeg istoimenog domaćina. Bile su te slutnje barem nam tako kažu očevici nedjeljne utakmice i opravdane, no neki na takve stvari jednostavno zatvaraju oči.

Susret je završio podjelom bodova 1:1, pri čemu su igrači Dinamo Hidrela do izjednačujućeg zgoditka došli tek u posljednjim trenucima utakmice preko Petra Godinića. Zabio je prekrasan pogodak u 75. minuti i Mršić nakon ubačaja Sabljaka, no taj je pogodak bio poništen zbog zaleđa.

-Utakmica je igrana u nemogućim uvjetima i na katastrofalnom terenu. Bilo je toga još od strane sudaca, no od kukanja nema ništa, na nama je da se okrenemo sljedećem suparniku- kaže trener Stiven Žitnik.

Gubitkom dva boda vodeću poziciju preuzela je Sloga iz Križa koja sada pred sastavom iz Novog Čiča ima dva boda prednosti. Sljedeće nedjelje protivnik Dinamo Hidrelu je Vatrogasac koji je napokon uknjižio tri boda svladavši u Kobiliću s 3:1 Dubravu.

1.ŽNL, 20. KOLO
NK ZVEKOVAC – NK DINAMO HIDREL 1:1 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 M. Kovačević (36), 1:1 Godinić (90)
NK ZVEKOVAC: Kosovec, Davidović, M. Kovačević, Antičević, Lovrić, Kruh-Vuk, Do. Pucelj, Peh, Di. Pucelj (od 77. A. Kovačević), Krivan, Da. Pucelj. TRENER: Anđelko Peh
NK DINAMO HIDREL: Budimir, Sabljak, Jambrešić, Šimun, Brebrić (od 90. Šimić), Rus, Pudić, Đuksi, Godinić, Mršić, Kučan. TRENER: Stiven Žitnik

Podijeli