Novosti Sport Događanja

[HKS TV] Gorica kod Cibone

27.02.2020. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice vraćaju se prvenstvenim obvezama, nakon Kupa i reprezentativne pauze, upravo protiv suparnika protiv kojeg su s 83:73 izgubili na nedavnoj završnici u Zadru.

Goričani su Ciboni u Krešinom kupu pružili solidan otpor, imali su u prvom poluvremenu i prednost od devet poena, ali ništa više od toga. Vukovi su u ovom trenutku ipak klasa iznad i bilo bi veliko iznenađenje da se Sesarova momčad uzme bodove u Draženovom domu, u 20. kolu HT Premijer lige od 18 sati.

 

KK CIBONA - KK GORICA - REZULTAT   [PRIJENOS UŽIVO - HKS TV]

Prije pauze je Gorica u prvenstvu upisala dva uzastopna poraza, kod Zaboka i doma od Adria Oil Škrljeva. Nakon dvoboja s Cibonom slijedi gostovanje u Zadru i pred Sesarom i njegovim košarkašima su veliki izazovi.

Gorica je trenutno na četvrtoj poziciji ljestvice s 13 pobjeda i šest poraza, jednim više od Splita i tri manje od GKK Šibenke...

"Iskoristili smo ova dva tjedna pauze od utakmica kako bismo podigli fizičku spremu igrača. Mislim da smo u tome i uspjeli, a što je najvažnije taj smo period prošli bez ozljeda. Sigurno je da zbog ovog mikrociklusa kojeg smo odradili nećemo imati potrebnu svježinu protiv Gorice, ali bez obzira na sve očekujem pobjedu svoje ekipe. Isto tako, iskoristili smo ovaj period da priključimo i neke mlade igrače. Od idućeg će tjedna pa do kraja sezone s nama biti mladi Lovro Gnjidić. Svojim je radom, zalaganjem i talentom to zaslužio tako da će biti u konkurenciji za svaku utakmicu do kraja sezone," poruka je trenera Ivana Velića iz stožera Cibone.

 

Podijeli