Novosti Sport Događanja

HOK Gorica idealno zaključila sjajnu godinu

17.12.2018. / Damir Žbulj

Fenomenalnu godinu u kojoj je nedavno proslavljen peti rođendan HOK Gorica zaključila je na najbolji mogući način, pobjedom u posljednjoj utakmici prvog dijela sezone.

U dvorani OŠ Novo Čiče gostovao je ŽOK Bjelovar, a Goričanke su preokretom stigle do 3:1 pobjede u derbiju dvije najkvalitetnije ekipe 2. HOL - Sjever.

Bjelovarčanke su osvojile prvi set (20:25), no, nakon toga naše odbojkašice podižu razinu svoje igre i s 25:20, 25:17 i 25:14 dolaze do velikog slavlja prije zimske pauze.

HOK Gorica je u šest odigranih susreta upisala šest pobjeda i uvjerljivo je vodeća na ljestvici.

Nastavak natjecanja zakazan je za početak veljače, kad HOK Gorica gostuje kod Štrigove.

Odbojkaši Gorice su u posljednjem ovogodišnjem susretu 2. HOL - Sjever poraženi od druge ekipe Medicinara Trnje. Goričani su u devet nastupa upisali dvije pobjede, a početkom veljače očekuje ih utakmica kod druge ekipe Mladosti.

U dvoboju 11. kola 1. B HOL - Sjever OK Velika Gorica je kod kuće izgubila od druge ekipe Mladosti (10:25,8:25,10:25). Nakon zimske pauze Velikogoričanke će dočekati OK Karlovac.

Dvoboj 11. kola Prve hrvatske odbojkaške lige između Azene i Splita je odgođen, a u idućem kolu, posljednjem ove godine, na rasporedu je gostovanje u Osijeku.

 

Podijeli