Novosti Sport Događanja

HOK Gorica u nedjelju organizira "Veliki turnir za male"

12.04.2018. / Sportska redakcija

HOK Gorica i njihova vrijedna i složna ekipa okupljena oko Diane Breko i Katarine Ćosić u nedjelju u sportskoj dvorani organizira još jedno zanimljivo odbojkaško druženje.

Za djecu koja u ovoj natjecateljskoj sezoni nisu nastupala za klub u službenim natjecanjima organiziraju prikladni turnir „Veliki za male“ koji je zamišljen kao druženje i igra u uzrastu do 9 i 11 godina. Na ovaj način djecu se želi nagraditi za sav trud koji su uložili kroz svoje treninge prema odbojci.

-Naša je želja da se svoj djeci pruži mogućnost da osjete uzbuđenje i ponos nastupanja za svoj klub pred svojim roditeljima i prijateljima. Samim time, kod njih ćemo pobuditi još više želje za treniranjem, napredovanjem i dokazivanjem, što nam je svima u interesu- poručuje organizacijski duo Breko-Ćosić.

Uz HOK Goricu na ovom jedinstvenom odbojkaškom druženju sudjelovat će i prijateljski klubovi Dinamo, Foresta i Don Bosco. Za svu djecu koja će se natjecati na „Velikom turniru za male“ osigurane su i prikladne nagrade.

Nakon završetka turnira koji će se odigravati u Gradskoj sportskoj dvorani, u 14,30 na parket će istrčati i seniorska ekipa koju očekuje susret protiv Feniksa u kojem će svi vjeruje mlade odbojkašice ostvariti novu pobjedu.

Podijeli