Novosti Sport Događanja

HRK GORICA: Slijedi iskorak u Europu

16.06.2017. / Sportska redakcija

HRK Gorica najbolji je primjer male i radišne sredine koja svake godine letvicu podiže na razinu više. To pokazuje i netom završena sezona koju su obilježili brojni uspjesi seniorske momčadi.

Upravo zbog tih uspjeha iza kluba je najuspješnija sezona u klupskoj povijesti u kojoj je osvojeno četvrto mjesto. Nakon teških i nezvjesnih godina u kojima je stvarnost bila borba za ostanak ove godine gorički su rukometaši ispisali najljepše klupske stranice plasmanom u Ligu za prvaka gdje su osvajanjem četvrtog mjesta stekli mogućnost igranja u Europi za koju je klub i službeno poslao prijavu Hrvatskom rukometnom savezu.

-Naš zajednički prijedlog nakon brojnih razmatranja je da idemo u Europu- potvrdio nam je predsjednik Neven Karas.

Osim što je ova odluka prihvaćena s oduševljenjem okupljeni skupštinari jednoglasno su prihvatili sva sportska i financijska izvješća, kao i izvješće Nadzornog odbora te plan rada za buduće razdoblje u kojem se u klubu nadaju kako će podrška i suradnja s Gradom i Zajednicom športskih udruga i dalje biti na zavidnoj razini.

-Mi se vodimo po onoj narodnoj poslovici; kad su braća složna sve se može. U pretodnom vremenu nismo imali trzavica, a najponosniji sam na našu seniorsku momčad koja je uglavnom sastavljena od naših igrača koji su ponikli upravo u Velikoj Gorici- istaknuo je predsjednik Karas.

Osim seniorske momčadi za koju se kaže da je ogledalo kluba, HRK Gorica danas sveukupno ma šest kategorija sa stotinjak djece koja treniraju u kategorijama minića, dječaka, mlađih kadeta, kadeta te drugu momčad kroz koju se mladi igrači pripremaju za premijerligaške zahtjeve.

Galerija slika

HRK GORICA: Slijedi iskorak u Europu HRK GORICA: Slijedi iskorak u Europu HRK GORICA: Slijedi iskorak u Europu HRK GORICA: Slijedi iskorak u Europu HRK GORICA: Slijedi iskorak u Europu HRK GORICA: Slijedi iskorak u Europu HRK GORICA: Slijedi iskorak u Europu

Podijeli