Novosti Sport Događanja

Hrvoje Ceković: "Vjerujem u naš uspjeh"

23.03.2017. / Sportska redakcija

Kad su u pitanju rukometaši Gorice i gostovanja u baroknom gradu, Varaždinu sigurna oklada je pobjeda Pekerinih izabranika. I u trećem uzastopnom prvenstvenom ogledu Goričani su s uspjehom odradili ovo za njih ugodno gostovanje. Nakon pobjede od 32:31 Gorica je i dalje ostala legitimni kandidat za Ligu za prvaka.

-Bila bi to lijepa nagrada za sav trud i rad posljednjih sezona- kaže jedan od iskusnijih u redovima Gorice, Hrvoje Ceković koji je bio među istaknutijim pojedincima u pobjedi nad Varaždincima.

-Izgleda da mi njima ne ležimo, kao ni nama Zamet koji nam je odnio jedan bod.

Bez obzira na to što su izgubili taj bod, Goričani uoči posljednja dva kola sve drže u svojim rukama. Prvi preduvjet da bi se još više primakli cilju je pobjeda u subotnjem susretu (Srednjoškolska dvorana u 20 sati) protiv izravnog konkurenta Poreča.

-Ako smo ih mogli dobiti tamo, ne vidim razlog zašto ne bismo pobijedili i doma. Igramo dobro, atmosfera je super tako da vjerujem u naš uspjeh- o jednoj od najvažnijih utakmica posljednjih sezona će Ceković.

Još kad bi se ta pobjednička atmosfera s terena prenijela i na tribine kao u ona zlatna vremena s početka 2000-tih godina kad su Pijane narandže bile zadužene za navijačku atmosferu uspjeh bi bio zajamčen.


Podijeli