Novosti Sport Događanja

Hrvoje Pekera nakon Kaštela: "Start je dobar, vidjet ćemo dalje"

05.10.2016. / Nefertum IT
Rukometaši Gorice jedina su momčad sa stopostotnim učinkom u Premijer ligi nakon dva odrađena kola čime će barem jedan tjedan samostalno provesti na ligaškom vrhu. Poslije Metalca u gostima, Goričani su bili uvjerljivi u domaćem susretu protiv Ribola Kaštele koja je razbijena s visokih 32:19.

-Rezultat zvuči da je bilo lagano, no otvaranje nije bilo takvo. Prvo poluvrijeme nam nije sve išlo glatko, no kroz utakmicu smo se posložili- vratio se na trenutak na utakmicu trener Hrvoje Pekera.

U nedjeljnom susretu vidjelo se sve ono što može i treba zadovoljiti, čvrsta obrana, raznovrsan napad te mnoštvo laganih pogodaka iz kontri i polukontri.

100 posto velika.jpg

-Dodali smo malo svježe krvi, a tu je i nešto ovih iskusnijih igrača. To vam je kao i u kulinarstvu, malo ovoga i onoga, a to se eto pokazalo dobitnom kombinacijom- u svom stilu će Pekera.

Prošlogodišnja momčad od standardnih je igrača izgubila tek Ivana Laljeka kojega je sjajno nadomjestio Davor Ćavar, uz kojega je iz Medveščaka stigao i Ivan Matić koji se domaćoj publici predstavio s pet zgoditaka.

-Matić se kroz pripremne utakmice pokazao kao dobar ombrambeni igrač i zato ga koristimo, dok je Ćavar zamjena za Laljeka. Za sada to ide dobro- nastavio je Pekera.

100 posto velika 1.jpg

Dobro otvaranje sezone na lica istaknutih klupskih operativaca izmamilo je osmjeh i zadovoljstvo, no eufuriji mjesta nema, jer jedini klupski cilj i dalje je što bezbolniji ostanak u ligi.

-Start je dobar, vidjet ćemo dalje. Idemo tekmu po tekmu. Imamo nešto lošiji raspored s dva gostovanja u Rudama i Vinkovcima. Gledajte, u ligi nas ima deset, pa ako izboriš ostanak onda si i blizu Lige za prvaka- zaključio je razgovor trener Hrvoje Pekera.  

Podijeli