Novosti Sport Događanja

Humanitarka premašila očekivanja, Kuća Sv. Josipa dobit će 'street workout' park: Uz takvo zajedništvo ništa nije neostvarivo!

07.06.2022. / Damir Žbulj

Niti loši vremenski uvjeti nisu zaustavili Goričane da još jednom pokažu svoje veliko srce! Ovogodišnje izdanje Humanitarke, održano na Dan državnosti, ponovno je pokazalo kako ništa ne može zaustaviti ovaj veliki val dobrote...

 

-->>>[FOTO] Humanitarka još jednom na Betoncu okupila ljude velikog srca!



Što kroz izravne donacije, što preko kupovine prigodnih majica, hrane i pića, za Kuću Sv. Josipa, Dom za nezbrinutu djecu u Hrvatskom Leskovcu i izgradnju 'street workout' parka, nakon što su podmireni svi troškovi, prikupljeno je 65.669,88 kuna!

"Opet smo na kraju premašili sva naša očekivanja, a ponajviše zahvaljujući svima Vama! Mijenjali smo termin u zadnji čas zbog lošeg vremena, pa nas je ta ista kiša pratila i na sami dan Humanitarke, ali Gorica je i ovoga puta pokazala, po tko zna koji puta, da nas sve ni hladnoća ni kiša ne mogu zaustaviti u konačnom cilju, a uz takvo zajedništvo i plemeniti cilj ništa nije teško ili neostvarivo," javili su Goričani pa dodali:

"Navedeni iznos bi trebao biti dostatan za izgradnju street workout parka, a slikice ostvarenog kao i svih izvoda, računa moći ćete pronaći na FB stranici Humanitarke."



"Još jednom hvala svima koji ste nas podržali, sudjelovali i pomogli prikupiti ova sredstva! Vidimo se opet u svibnju 2023. godine," poruka je za kraj!



 

Podijeli