Novosti Sport Događanja

Humeljak i Matić u nedjelju igraju Utakmicu života

07.06.2018. / Damir Žbulj

Nakon višetjednih priprema, svakodnevnih treninga i zahtjevnih testiranja, odabrana je momčad televizijskog serijala Utakmica života, a među 11 najboljih su i dvojica nogometaša iz našeg turopoljskog kraja!

Hrvoje Humeljak i Fran Matić izborili su svoje mjesto u susretu koji im može donijeti profesionalni ugovor s Dinamom i novčanu nagradu od 100 tisuća kuna. Dvoboj protiv All Star momčad na Maksimiru (Hitrec-Kacian) na rasporedu je u nedjelju 10. lipnja od 17 sati.

Njih su talent, naporan rad, discipliniranost i ustrajnost doveli među najbolje od stotina prijavljenih kandidata, a svoje su kvalitete u kampu dokazali glavnom menadžeru Igoru Štimcu, glavnom treneru Mariju Kožulu, pomoćnom treneru Nikoli Pokrivaču, treneru vratara Tončiju Gabriću, kondicijskom treneru Luki Radmanu i drugim članovima stručnog stožera. Ovi mladići u kratkom su razdoblju osvojili i srca brojne publike koja njihov put s oduševljenjem svakodnevno prati na malim ekranima.

Hrvoje Humeljak iz Lukavca član je Gorice i igra na poziciji krila. Ozbiljnije se ovaj 20-godišnjak nogometom počeo baviti u Velikoj Mlaki, a preko Zagrebove škole nogometa stigao je do Gorice, gdje je prošle sezone upisao deset nastupa, od čega devet u Drugoj HNL i jedan u Kupu, na Gradskom stadionu protiv Rijeke. Nogometni san mu je ostvariti karijeru u Njemačkoj ili Engleskoj...

Fran Matić iz Velike Mlake je također student Kineziološkog fakulteta, a 19-godišnjak trenutno igra za drugu ekipu Gorice.

Svoju životnu priliku u tražio je i Velikogoričanin Armin Abazi, trenutno napadač NK Vrapča. Međutim, izbačen je iz Utakmice života zbog kršenja pravila ponašanja tijekom nogometnog kampa. Zajedno s Danielom Maganićem je vrijeme spavanja iskoristio za noćni izlazak...

Uz Humeljaka i Matića, među 11 najboljih su i Luka Leko, Ivan Tomičić, Jan Bajan, Sandro Jurić, Drago Lovrić, Toni Mrkić, Mario Pernat, Dario Špoljar, i Petar Vukadin.

Podijeli