Novosti Sport Događanja

HVIDRA 2018: Dobar nogomet i zadovoljni gledatelji u prvom danu

04.01.2018. / Ivana Ćurić

Pred lijepo popunjenim tribinama Srednjoškolske dvorane jučer je započelo 26. izdanje HVIDRA-inog malonogometnog turnira na kojem u konkurenciji seniora i veterana igra 56 momčadi. Prvi dan donio je šest izuzetno kvalitetnih i zanimljivih utakmica u kojima su okupljeni gledatelji mogli itekako uživati.

Čast da otvore ovogodišnji turnir pripala je domaćim momčadima, CB Kod Rojca i CB Roko u kojoj su konobari Rojca slavili s uvjerljivih 4:0. Nerješiva enigma za konobare gazde Roka Bakovića bio je trostruki strijelac Špikić.

Bila je ovo i najuvjerljivija pobjeda dana, jer u preostalih pet susreta pobjedničke su momčadi slavile s pogotkom prednosti. MERADOG je pogotkom Ivezića s 1:0 svladao Restoran Tihi Gaj, a istim je rezultatom Cibu Graf VG Subtera svladala VG Sport Caffe. Imali su konobari iz Kolareve ulice inicijativu tijekom cijelog susreta, no presudio im je pogodak Hercigonje koji je Cibugraf VG Subteru odveo u drugo kolo, dok će to VG Sport Caffe tražiti kroz repasaž.



Zanimljiv i neizvjestan susret odigrali su Gorenc transporti i SC Flegar Splat TePe u kojem su „brežani“ zahvaljujući ranom zgoditku Josipa Grdenića izborili sljedeću rundu, poslavši Flegarove zubare na popravni, gdje će morati i Feros koji je s 2:1 poražen od Staklo Matića Absolute bara. Vodili su igrači Gradića do 28. minute, no u završnica susreta pripala je igračima Staklo Matića Absolute bara koji su pogocima Duvnjaka i Ježića izborili prolazak dalje.

Jedini susret bez pogodaka bio je onaj između Igraonice Sportić i CB Feniks u kojem su boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara dalje prošli igrači Igraonice Sportić.
Nastavak turnira je danas od 17,30 sati, na rasporedu je sedam utakmica seniorskog turnira.

REZULTATI
CB KOD ROJCA – CB ROKO 4:0 (Špikić 3, Čolina)
MERADOG – RESTORAN TIHI GAJ 1:0 (Ivezić)
IGRAONICA SPORTIĆ – CB FENIKS 0:0 (2:1- 7M)
VG SPORT CAFFE – CIBU GRAF VG SUBTERA 0:1 (Hercigonja)
GORENC TRANSPORTI – SC FLEGAR SPLAT TEPE 1:0 (Grdenić)
STAKLO MATIĆ CB ABSOLUTE – FEROS 2:1 (Duvnjak, Ježić/ Furić)

RASPORED ZA ČETVRTAK, 4. SIJEČNJA
17,30 DIMNJAČARSTVO SOPOT – NIGHT CLUB PULSE ZAGREB
18,10 RUTZ CLUB ZAGREB – ALPAS TEAM CITY RADIO
18,50 CB DOLCE VITA - ODRA
19,30 ALPAS TEAM ZLATARNE POPEK – OZIRIS BAR
20,10 MNK KOBILJAK – POLIESTER BRAJDIĆ
20,50 HR FUTSAL – CENTROPLINOMONT DUBEC UTD
21,30 CBF PRESTIGE TUPEK AUTO – ĐIDO MOVA

Galerija slika

HVIDRA 2018: Dobar nogomet i zadovoljni gledatelji u prvom danu HVIDRA 2018: Dobar nogomet i zadovoljni gledatelji u prvom danu HVIDRA 2018: Dobar nogomet i zadovoljni gledatelji u prvom danu HVIDRA 2018: Dobar nogomet i zadovoljni gledatelji u prvom danu HVIDRA 2018: Dobar nogomet i zadovoljni gledatelji u prvom danu

Podijeli